Test en meten

Voor de operatie wordt in uw OrthoXpert Zorgplan praktijk een eerste meting bij u uitgevoerd. Deze nulmeting, bestaat uit testen en vragenlijsten, wordt gedaan om duidelijk in kaart te brengen wat voor de operatie het niveau is van uw knie, schouder of heup die binnenkort wordt geopereerd. De uitslagen van de vragenlijsten en metingen geven niet alleen u, maar geven ook de fysiotherapeut en de medisch specialist een goed zicht op de voortgang van uw traject.

Wanneer u niet onder behandeling gaat bij een OrthoXpert praktijk, zal aan het eind van uw revalidatietraject contact met u worden opgenomen om de reeds geplande datum te bevestigen c.q. te plannen voor de eindmeting. Afhankelijk van uw operatie worden verschillende testen gedaan.

OrthoXpert Nieuws

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de OrthoXpert Groep Nederland! Onder Meer Praktijk in beeld, patient verteld en algemeen nieuws OrthoXpert.

logo3
Fysiotherapie Leonardus

”Fysiotherapie Leonardus Helmond maakt zich hard voor kwaliteit en verandering in de zorg. Zo hebben we onze sporen in de…

Lees meer

Login

×