Patiënten vertellen Over OrthoXpert


 Martijn de Jager Fysioplein

Ik ben erg tevreden over de afname van de tests die een goede graadmeter zijn voor de voortgang van je revalidatie. hoe de testen werden afgenomen. Een groot pluspunt is dat de verschillende tests telkens uitgebreid werden besproken en toegelicht. Bovendien wordt er goed naar de tests toegewerkt – je bent er echt klaar voor. Ik ben zeer tevreden over Fysioplein en beveel de praktijk van harte aan!

fysioplein-logo2


Ruben Weeda Fysioplein

Mijn revalidatie bij Fysioplein? Goed, constructief in een prettige sfeer en in vertrouwde omgeving met vertrouwde therapeuten. Ik raad het iedereen aan. De momenten waarop tests worden uitgevoerd zijn van tevoren gepland. Je kunt er naar toe leven, dat is prettig. Bovendien weet je van tevoren wat je te wachten staat. Door de wetenschappelijke aanpak, volg je de resultaten van je eigen revalidatie op de voet. Zo weet je waaraan je werkt. En dat gelukkig in je eigen tempo.

fysioplein-logo2


 Jeanne van de Bogaard

De begeleiding bij Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland is erg prettig en men wordt gevolgd door middel van tussentijdse testen en vragenlijsten waardoor men een goed beeld krijgt van de voortgang en vooruitgang van de revalidatie. PDFR, VKB plastiek Haarlem Fantastische aanpak, nadruk op zelf actief zijn, regelmatig voortgangsmetingen en nauw contact met de behandeld orthopeed. en humor ook belangrijk. Dank voor je support Peter. Ik kom er graag voor vanuit Amstelveen naar Haarlem

Naamloos-1

OrthoXpert Nieuws

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de OrthoXpert Groep Nederland! Onder Meer Praktijk in beeld, patient verteld en algemeen nieuws OrthoXpert.

logo3
Fysiotherapie Leonardus

”Fysiotherapie Leonardus Helmond maakt zich hard voor kwaliteit en verandering in de zorg. Zo hebben we onze sporen in de…

Lees meer

Login

×