Welkom bij FysioExpert en FysioVerton

Bedreven en gedreven zorgprofessionals FysioExpert en FysioVerton bieden u fysiotherapie van de hoogste kwaliteit! In onze centra kunt onder meer terecht voor herstel van rug-, schouder-, nek, knie-, heup- en polsklachten. Ook bieden wij succesvolle revalidatie- en beweegprogramma’s aan voor mensen met chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD, hartfalen en neurologische aandoeningen. Door het gebruik van de modernste en meest effectieve behandelmethoden- en apparatuur bent u verzekerd van optimale zorg! FysioExpert en FysioVerton beschikken over gespecialiseerde fysiotherapeuten en tevens wordt er gebruik gemaakt van in de praktijk succesvol gebleken behandelprogramma’s waardoor uw hulpvraag adequaat kan worden beantwoord.

Onderscheidend in fysiotherapie

FysioExpert en FysioVerton zijn toonaangevende fysiotherapeutische expertise- en behandelcentra op het gebied van (sport)revalidatie. Wij bieden zowel moderne zorg aan individuele patiënten als gespecialiseerde dienstverlening aan bedrijven en sportverenigingen. Onze centra onderscheiden zich onder andere door de persoonlijke aanpak en het gebruik van complete behandelprogramma’s (het FysioZorgplan®). Deze programma’s zijn door ons ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande medisch specialisten en collegae uit de regio en worden landelijk ondersteund door diverse verzekeraars, waaronder Achmea.

logo3
Fysiotherapie Leonardus

”Fysiotherapie Leonardus Helmond maakt zich hard voor kwaliteit en verandering in de zorg. Zo hebben we onze sporen in de…

Lees meer

Login

×